DropMob

- en antimobbestrategi, der virker

Trygge fællesskaber med DropMob

Med DropMob bliver det nemt og sjovt at lave skolens og fritidsinstitutionens antimobbestrategi. 

En antimobbestrategi sikrer, at alle på og omkring skolen og fritidsinstitutionen har en fælles retning, når det handler om at beskytte børn mod mobning. Og den sikrer, at jeres bedste praksisser mod mobning bliver delt. 

DropMob er et forløb, hvor skolens elever, fagpersoner og forældre arbejder sammen om en fælles strategi for at stoppe mobning på skolen og i fritidsinstitutionen. 

Hvis I allerede har en antimobbestrategi, er det rigtig godt. Så kan I bruge DropMob til at opdatere strategien og sikre, at den er en del af jeres hverdag.

">

Opbygning

DropMob er bygget op omkring to typer værktøjer:

  1. Værktøjer til udvikling
  2. Værktøjer til inddragelse

Værktøjer til udvikling

Værktøjerne til udvikling støtter jer i at udvikle en antimobbestrategi, der virker. I finder værktøjerne under Kom godt i gang med DropMob.

Værktøjer til inddragelse

De pædagogiske værktøjer til inddragelse sikrer, at antimobbestrategien har hold i skolens hverdag, og at der kommer ejerskab for antimobbestrategien blandt alle skolens parter. Værktøjerne finder I under Inddrag skolens parter.

I kan downloade og printe alle DropMobs værktøjer her på Red Barnets skolesite. Vi anbefaler, at I printer værktøjerne i farver.

Materialet