Viden og redskaber Red Barnets podcasts
INSPIRATION

RED BARNETS PODCASTS

I Red Barnet har vi udviklet en række podcasts om børn og unges liv. De er alle gratis og kan lyttes til via vores hjemmeside, eller via mange af de største podcastsafspillere, herunder Podcast Addict, Castbox, Podbean og PocketCasts. 


Tag godt imod børn på flugt
 

Er du nysgerrig på, hvordan du som fagperson kan give et barn på flugt en god start i den danske grundskole? Lyt til vores fire podcast-episoder med Red Barnets psykologer, Ane Lemche og Anne-Sophie Dybdahl, der fortæller om, hvad man som fagperson kan gøre for at give et barn på flugt en tryg hverdag i en dansk skoleklasse, og hvad man skal være særligt opmærksom på. 

Læs mere om alle afsnit i serien.

Lyt til Tag godt imod børn på flugt via Spotify.


Legens univers
 

Leg er et centralt element, hvis man vil understøtte børns udvikling, måske særligt for børn i udsatte positioner. Lyt til Red Barnets podcast ‘Legens Univers’, hvis du vil mere om, hvilken betydning godt faciliterede lege har for børn.  

Lyt til Legens Univers via Spotify.


So.Me.Mor.Far
 

Michael Schøt er vært i denne podcast, hvor et panel med tre unge deler unge deres erfaringer og holdninger til et liv med digitale medier og venskaber. Podcasten er målrettet forældre, men kan også være relevant for både børn og fagpersoner.

Læs mere om alle afsnit i serien.

Lyt til So.Me.Mor.Far via Spotify.